Wemelding 25-05-2017

Een zonnige en warme dag op deze Hemelvaartsdag. Sowieso is het dan al druk om tijdig in Zeeland aan te komen. Extra was nu nog dat er een autobus tegen een pijlwagen was gereden eerder vanochtend, waardoor het helemaal een crime leek te worden om tijdig aan te komen. Met 9 kilometer file in het vooruitzicht en om die filestress te vermijden samen met Ronny Bossers afgesproken om vanaf Wouw om de file heen te rijden. Dus via Wouwse Plantage, Huijbergen,  Hoogerheide, Woensdrecht en Rilland gegaan om bij Rilland weer de snelweg op te gaan. Uiteindelijk toch redelijk op tijd aangekomen. Dat gold echter niet voor iedereen en zodoende werd de start dan ook enige tijd uitgesteld.

Na een paar inleidende beschietingen reed al snel een trio weg. Niky (leidersprijs) Deijkers, John Haast en Willem Ruizing. Tot ver in de finale hielden zij deze vrij royale voorsprong. Maar op het laatst werd deze toch gehalveerd. Met nog een 2-3 rondjes te gaan leek het toch nog penibel te gaan worden. Van achteren volgde nog een uitval van Tony Verschuren en Ruud Havermans. Ik probeerde mee te springen, maar kreeg het gaatje niet dicht. O.a. Dennis Raadtgever lukte dit wel. Toch wisten de 3 nog uit de greep te blijven waarna John Haast in de sprint de overwinning naar zich toe trok.

Voor mij was het toch weer een tegenvallende koers. Met van die puddingbenen weer nooit echt mee kunnen doen en dus ook dat gaatje niet kunnen overbruggen. We kijken maar wanneer het tij keert.